Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Barnens filmfestival under Svenska Deckarfestivalen

Den 11-14 november är det dags för Svenska Deckarfestivalen. En av årets nyheter är att festivalen förlängs med en dag; nämligen med en familjelördag.

Tillsammans med Filmfest Sundsvall och Bio Drakstaden visar deckarfestivalen två spännande tecknade biofilmer för hela familjen, och givetvis släpps barnen in gratis, för då blir det extra kul!

Jubilerande Agatha Christie som uppmärksammas under festivalen dyker upp i barnfilmen Agatha – Granndetektiven dessutom blir det en exklusiv visning av den helt nya och internationellt hyllade äventyrsanimationen Away.

Barnen kan teckna efteråt och vinna biobiljetter.

 

onsdag 4 november 2020

comments powered by Disqus