Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Vi flyttar fjärde upplagan av festivalen till slutet av september

På grund av den fortsatta osäkerheten i samband med pågående pandemi och dess försvårande effekter på planering av kulturevenemang, så har vi beslutat att flytta fjärde upplagan av Filmfest Sundsvall samt talangprogrammet Norrland brinner från mars till månadsskiftet september–oktober.

Filmanmälningar som har gjorts till festivalen behandlas som planerat, men besked dröjer till senare i vår. Hela festivalprogrammet släpps i slutet av augusti. Den regionala uttagningen till Novemberfestivalen – filmfestivalen Story – inkorporeras i år i Filmfest Sundsvall.

– Visst har vi under den här perioden gjort oss tekniskt redo för en helt digital upplaga av festivalen. Men allra helst vill vi kunna kombinera ett digitalt program med en filmfestival som äger rum på biograf med möjlighet till fysiska möten. Och chanserna att lyckas med det ser betydlig bättre ut efter sommaren än i mars. Därför väljer vi att flytta fram festivalen, säger programansvarig Andreas Fock.

Filmfest Sundsvall 2021 kommer att äga rum 29 september–3 oktober.

måndag 21 december 2020

comments powered by Disqus