Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Volontärer sökes!

Älskar du också film, och är en glad och social person? Kom och hjälp oss att tillsammans skapa en härlig filmfest för alla i Sundsvall!

Som volontär är du vår ambassadör och det är du som tar hand om våra gäster och publik på bästa sätt. Arbetsuppgifterna kan bestå av att kontrollera biljetter, hälsa publiken välkommen, dokumentera festivalhändelser eller distribuera programblad.

Du får så klart möjlighet att gå på all film och alla aktiviteter under festivalen och innan får du dessutom möjlighet till exklusiva förhandsvisningar och möten med flera filmintresserade personer.

Till anmälan

tisdag 27 april 2021

comments powered by Disqus