Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube
OBS ! Detta är ett arkiverat evenemang.

It’s Love

Vi presenterar stolt världspremiärerna av de fem kortfilmerna i Svenska Filminstitutet, Filmbasen, Filmpool Nord, Film i Skåne, Film i Väst och Film Västernorrlands romcom-satsning It’s Love! ”Skippa stereotyperna och ge oss ny kärlek på nya villkor i ny gestaltning” tyckte kortfilmskonsulenten Ami Ekström vid offentliggörandet. Med kärlekspirr i magen väntar vi på att få se om vi blir tillfredsställda.

 

Nu kommer jag! (I’m Coming!)
Maria Forslin, Sverige 2020, 5’
Ett gäng ungdomar festar och leker kurragömma. Till synes blyga Anja får drömläge med Simon vars flickvän Isabella är den som räknar.

Vuxensmaker (A Taste of Adulthood)
Truls Svenningsson, Sverige 2020, 6’
Det är november och Hugo har skrivit till Ulrika och frågat om hon vill bada naken med honom. Hennes uteblivna svar leder till ångest – samt analyshjälp från Hugos rumskompisar.

1-1 (The Uneven)
Naures Sager, Sverige 2020, 7’
Aymans sexdejt med Jonas kraschas av vännerna Amirah och Samir vilket tar en positiv vändning.

Litegrann (Anyway)
Jo Widerberg, Sverige 2020, 7’
Det är natt och i en säng ligger en tjej och en kille. Hon vill säga till honom att hon älskar honom men att han ska säga det först. Det blir är en sömnlös natt.

Breast talk
Emma Skoog, Sverige 2020, 5’
Kvinnliga bröst gestaltar kärleksutsagor från tre par och en singelkvinna.

Språk: Svenska, Textning: Engelska

Alla datum

 • It’s Love

  Lördag 14 mars kl 15:00

  Filmstaden, Salong 6, Sundsvall

  Max 77 personer i salongen

  (Student & 15-25 år: 50 SEK)

Alla datum

 • It’s Love

  Lördag 14 mars kl 15:00

  Filmstaden, Salong 6, Sundsvall

  Max 77 personer i salongen

  (Student & 15-25 år: 50 SEK)
comments powered by Disqus

Omdömena granskas innan de publiceras. Vi förbehåller oss rätten att refusera omdömen som innehåller rasism, personangrepp, ryktesspridning, svordomar, könsord, brottsuppmaningar eller annat som vi anser som olämpligt.