Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans LogoTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Norrlands bästa 3

I Vägar ställer sig en infekterad Norrlands- diskussion i vägen för gammal vänskap, i dansfilmen Apart vaknar ett barn upp i en skog och Berlindokumentären What We Leave Behind berättar om husockupationer och vänskap. I Andreas Öhmans apokalyp- tiska och vackert vintriga drama En annan värld söker en pojke efter sina föräldrar, och i Stamnätet lägger Clara Bodén ut texten kring elproduktionen, makt och frustration. I Styrd från rymden möter vi en mor i förnekelse på besök hos en UFO- förening och dokumentären Radio Black Peter berättar om jakten på legendarisk piratradioduo.

VÄGAR
Bo Johan Sörensen, Sverige 2019, 12’

APART
Per Sundberg, Sverige 2019, 6’

WHAT WE LEAVE BEHIND
Rebecka Ekholm, Sverige/Tyskland 2018, 10’

EN ANNAN VÄRLD
Andreas Öhman, Sverige 2019, 9’

STAMNÄTET
Clara Bodén, Sverige 2018, 5’

STYRD FRÅN RYMDEN
Lars Vega, Sverige 2018, 12’

RADIO BLACK PETER
Helena Wikström, Simon Öhman Jönsson
Sverige 2018, 28´

comments powered by Disqus

Omdömena granskas innan de publiceras. Vi förbehåller oss rätten att refusera omdömen som innehåller rasism, personangrepp, ryktesspridning, svordomar, könsord, brottsuppmaningar eller annat som vi anser som olämpligt.