Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube
OBS ! Detta är ett arkiverat evenemang.

The Huntress: Rune of the Dead

När Runas pappa försvinner på en vikingafärd blir hon tvungen att axla rollen som familjens försörjare, men på nätterna plågas hon av fruktansvärda mardrömmar. En dag när Runa är ute på jakt finner hon en sårad krigare som bär med sig nyheter om hennes pappa, nyheter som verkar höra samman med mardrömmarna. Någonting är på väg mot Runa och hennes familj, något mörkt och ondskefullt. Filmen är en samproduktion med Film Västernorrland.

 

THE HUNTRESS: RUNE OF THE DEAD
Rasmus Tirzitis, Sverige 2019, 105’
Språk: Engelska, Textning: Engelska

Alla datum

 • The Huntress: Rune of the Dead

  Fredag 13 mars kl 21:00

  Filmstaden, Salong 6, Sundsvall

  (Student & 15-25 år: 50 SEK)

Alla datum

 • The Huntress: Rune of the Dead

  Fredag 13 mars kl 21:00

  Filmstaden, Salong 6, Sundsvall

  (Student & 15-25 år: 50 SEK)
comments powered by Disqus

Omdömena granskas innan de publiceras. Vi förbehåller oss rätten att refusera omdömen som innehåller rasism, personangrepp, ryktesspridning, svordomar, könsord, brottsuppmaningar eller annat som vi anser som olämpligt.