Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube
OBS ! Detta är ett arkiverat evenemang.

YouTube Battle

30 miljoner besöker plattformen varje dag och 300 timmar video laddas upp – varje minut. Var med och fira 15-åringen vi alla hatälskar och som gav hemvideon en ny arena. En parad av filmpersonligheter samt Sundsvallskändisar är inbjudna att presentera sina favoritklipp. Vi andra står i baren och hejar på – publikens reaktioner bestämmer vinnaren. Baren är öppen och det är fri entré!

Alla datum

 • YouTube Battle

  Fredag 13 mars kl 21:30

  Fri entré

  Aveny Downstairs, Sundsvall

Alla datum

 • YouTube Battle

  Fredag 13 mars kl 21:30

  Fri entré

  Aveny Downstairs, Sundsvall

comments powered by Disqus

Omdömena granskas innan de publiceras. Vi förbehåller oss rätten att refusera omdömen som innehåller rasism, personangrepp, ryktesspridning, svordomar, könsord, brottsuppmaningar eller annat som vi anser som olämpligt.