onsdag 13 september 2023

Biljettsläpp: Premiumvisningar

Våra premiumvisningar är för dig som söker något extra till din filmupplevelse. Här får du ett paket som innehåller film, mat och något utöver det vanliga. Biljetter finns nu tillgängliga.

Invigning
Invigningen blir en helkväll med film, musik, konstutställning, mat och mingel.
Höstlöv som faller av finska mästerregissören Aki Kaurismäki är en underbar kärlekshistoria med tragikomiska förhinder. Filmens huvudrollsinnehavare Alma Pöysti och Jussi Vatanen är på plats och introducerar. Flerfaldige grammisvinnaren och vår musikhedersgäst, Hurula, gör sedan en unik akustisk konsert och ställer ut sin konst. En mingelbuffe ingår också. Slutligen bjuder DJ Hypna upp till mer fest. 

Festivalfinal
Årets Filmfest avslutas på bästa sätt genom mat, mingel, film och regissörssamtal. I festivalfinalfilmen Four Little Adults av Selma Vilhunen, testar fyra vuxna människor kärlekens gränser i ett rafflande, rörande och roligt relationsdrama. Efter filmen möter vi Oscarnominerade regissören Selma Vilhunen för ett samtal. Innan filmvisningen blir det mingel med tilltugg.

Mellanösternafton
En fredagskväll med mat, musik och film. Kvällen inleds med en smakupplevelse från Mellanöstern. Sedan visas hyllade Nezouh, om 14-åriga Zeina och hennes familj som slits mellan att stanna kvar i Damaskus eller att fly, samtidigt som bomberna faller ner och grannarna lämnar.