Om oss

Jobba med oss

Utan volontärer ingen festival! 

Vi söker ständigt volontärer som vill jobba med oss. Nedan finner du vad de olika volontärsgrupperna arbetar med och hur du kontaktar oss. 

Filmälskare! Vill du ha världens roligaste uppdrag? Vi söker personer till vår filmurvalsprocess.

Uppdraget är volontärt och går ut på att se och bedöma nya filmer från hela världen. Det kan handla om filmer i alla format och genrer, med tyngdpunkt på internationell kortfilm. Det mesta filmtittandet sker mellan januari-april och kan utföras hemifrån i och med att alla filmer ses på länk. Vi söker främst dig som bor och/eller verkar i Sundsvall/Västernorrland, har en stor vana att se olika typer av film och tycker att det verkar spännande att engagera sig i en växande internationell filmfestival. 

Vill du veta mer, kontakta oss: info@filmfestsundsvall.se

Älskar du också film, och är en glad och social person? Kom och hjälp oss att tillsammans skapa en härlig filmfest för alla i Sundsvall!

Som volontär är du vår ambassadör och hjälper oss att ta hand om våra gäster och publik på bästa sätt.

Volontärsuppdraget består främst att kontrollera biljetter och hälsa publiken välkommen under festivalen. Om du har möjlighet finns det även tillfällen då vi behöver hjälp inför festivalen, med exempelvis distribution av programblad med mera.

Som volontär får du möjlighet att gå på all film under festivalen, samt ta del av alla seminarier och föreläsningar i mån av plats. Innan festivalen får du även möjlighet till exklusiva förhandsvisningar och möten med flera filmintresserade personer.