Inför ditt besök

Att göra i Sundsvall

Filmfest Sundsvall ❤ Stenstan

Stenstan är något du måste uppleva när du är i Sundsvall. Här finns allt från restauranger, caféer och shopping till upplevelser och evenemang. Vi har sammanställt några av våra bästa tips till dig! Mer hittar du hos Visit Sundsvall. 

Arkitektonisk tidresa

När du är i Stenstan, lyft blicken och gör en fantastisk arkitektonisk tidsresa! Sundsvalls drabbades av en förödande brand 1888 som i princip ödelade hela staden. Ur askan skapades en europeisk storstad i miniatyr.

Äta

Sundsvalls restauranger och caféer erbjuder ett brett utbud av svensk och internationell mat. Fråga oss gärna i informationsdisken, så guidar vi dig i det stora utbudet.

Shoppa

Vill du passa på att titta närmare på något lokalproducerat och unikt? I butiken Made in Medelpad hittar du design, konst och mat från trakten. 

Se & Göra

Behöver du en kort paus ifrån filmtittandet för att ta del av annan kultur så gör ett besök på Kulturmagasinet - Sundsvalls kulturhus. Här finns bibliotek, museum, utställningar, med mera.

Se & Motionera

Om du vill promenera eller springa och samtidigt se dig omkring tipsar vi om Hälsans stig. Börja din tur vid Stora torget mitt i Stenstan.

Presenteras i samarbete med: